Kinvos pudingas, su braškėm ir bananais
Konors saldaus pusryčiams, kai lauke lietus plauna šaligatvius, o galvoje visdar vasara?
Virtuviniai resursai
1 puodelis kinvos kruopų
4 šaukštai rudojo cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
3 puodeliai pieno
6 didelės braškės
1 bananas
Performansas
Pieną, rudąjį cukrų ir vanilinį cukrų supilu į puodą ir užverdu. Kinvos kruopas nuplaunu šaltu vandeniu, suberiu į pieną ir verdu apie 15 -20 minučių nuolat maišydama, kol kruopos tampa permatomos. Išvirusę košę sukrėčiu į du bliūdelius po lygiai, padabinu trintomis braškėmis ir bananų gabalėliais.
Skanaus 🙂
Gerbiama tinklaraščio redaktore, mes krekenavos senelių namų senoliai, labai mėgstame skaityti jūsų tinklaraštę apie valgius visokius, ir kadantgi mum prastoka su atmintimi čia kaskart atrandame ką nors naujo. Bet mūsų vyr. gydytoja sakė, kad šis tinklaraštis dažnai neatnaujinamas, ar tai tiesa? Su pagarba senoliai.